- -
Campus d'Alcoi de la UPV

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi

Accessibilitat

La Universitat Politècnica de València s'adhereix als estandards d'accessibilitat definits pel Consorci World Wide Web (W3C), la comunitat internacional composta per organitzacions i públic en general que estableixen conjuntament les pautes generals que permeten a qualsevol persona (independentment de les seues capacitats) navegar, entendre, percebre i interactuar amb la web.


Amb aquest motiu, la UPV posa a la disposició de la comunitat universitaria diversos serveis orientats a millorar l'accessibilitat en les tasques quotidianes i, en particular, als sistemes informatics. Els documents següents poden resultar d'utilitat per a la configuració accessible de llocs informatics.


Si teniu un problema específic d'accessibilitat, podeu posar-vos en contacte amb la Fundació CEDAT, a través del telefon 96 387 70 36 o pel correu electrònic accesibl@upvnet.upv.es.


Els problemes associats directament amb la configuració dels equips informatics s'atendran al Centre d'Atenció a l'Usuari (CAU) de l'ASIC, en el telefon 96 387 77 50 o a través del correu electrònic cau@asic.upv.es.


Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

Linux Ubuntu


Mac OS


Windows XP


Windows 7


NavegadorsEdifici de Ferràndis
Lliurament de diplomes als millors estudiants del Campus d´Alcoi
Pràctiques amb la cèl·lula de fabricació flexible
Prototips de cotxes ecològics dissenyats en el Campus d´Alcoi

EMAS (Obri nova finestra)