- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Notícies de la web

La UPV, entre les 400 millors universitats del món

En les àrees de Ciències Socials i Negocis i Economia, segons l'últim rànquing elaborat per Times Higher Education (THE).

[ 22/10/2018 ]
La UPV entre les 400 millors universitats del món

La Universitat Politècnica de València (UPV) és una de les 400 millors universitats del món en les àrees de Ciències Socials i Negocis i Economia. Així es desprèn de l'últim rànquing elaborat per Times Higher Education (THE) i els resultats de la qual es van donar a conèixer el passat 17 d'octubre.

Aquesta classificació destaca als centres d'educació superior més excel·lents en les àrees ja citades de Ciències Socials i Negocis i Economia, així com Dret i Educació. Al costat del de Xangai i el QS, els rànquings elaborats per la publicació britànica es troben entre els més prestigiosos de l'àmbit internacional.

En el cas de Negocis i Economia, es tracta de la primera ocasió en què la Universitat Politècnica de València apareix classificada. En ell, Times Higher Education avalua tres matèries: Administració i direcció d'empreses; Comptabilitat i Finances; i Economia i Econometria.

Pel que fa a Ciències Socials, la UPV figura per segon any consecutiu en una classificació basada en quatre mesuradors: geografia, sociologia, política i relacions internacionals (incloent cooperació al desenvolupament), i periodisme i comunicació.


Resultats autonòmics i nacionals

La Universitat Politècnica de València figura a més com la millor universitat de la Comunitat Valenciana en ambdues àrees –en Negocis i Economia comparteix el primer lloc en la classificació autonòmica amb la Universitat Jaume I de Castelló.

I, entre les universitats espanyoles, la UPV se situa en sisena posició tant en Ciències Socials com en Negocis i Economia. En la primera d'elles comparteix classificació amb la Universitat de Navarra i en la segona amb la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Granada i la Jaume I de Castelló.


De les millors universitats joves del món

El mes de juny passat, THE publicava també el seu rànquing anual de les millors universitats del món amb menys de 50 anys d'antiguitat. I, novament, la UPV figurava entre les 150 més destacades. A més, a nivell nacional reafirmava el seu lideratge entre les politècniques espanyoles (compartia classificació amb la Universitat Politècnica de Catalunya, en el mateix rang 101-150). El rànquing incloïa 250 universitats d'un total de 55 països.


Més informació
Notícia en UPV TVComparteix aquesta notícia o connecta amb el Campus d'Alcoi de la UPV en mitjans socials

Bookmark and Share


Notícies destacades


XIII Premis IDEES UPV XIII Premis IDEES UPV
Lliurament de sol·licituds fins al 18 d'octubre.
Preinscripció en màsters Preinscripció en màsters
Consulta si estàs admès i la data i hora a la qual has de matricular-te.
100% de places preinscrites 100% de places preinscrites
La preinscripció del Campus d'Alcoi de la UPV cobreix el 100% de places oferides per a graus.
Formalitza la teua matrícula Formalitza la teua matrícula
Segueix els passos per a formalitzar la matrícula a la UPV.
Jornada d'Acollida Jornada d'Acollida
El 3 de setembre a les 10.30 h en el Pavelló Esportiu de l'Edifici Georgina Blanes.
Premi Start Up tèxtil de la Càtedra AITEX-UPV Premi Start Up tèxtil de la Càtedra AITEX-UPV
La guanyadora ha sigut l'empresa 'Tangente de 90' de Gemma Figuerola.
Ajudes de menjador Ajudes de menjador
Sol·licita ja fins a 80 vals de menú per al curs acadèmic 2019-2020.

EMAS (Obri nova finestra)